bună

Regi și regine

TAMALE - GHANA, AFRICA DE VEST

Fabricarea untului de Shea este o tradiție care se transmite prin familia noastră din generație în generație. Învățăm secretele familiei noastre despre cum să facem #unt de shea în copilărie de la mama și bunica noastră și purtăm aceste secrete toată viața.

Unii dintre noi ne place familia mea, plantăm și recoltam și nuci de shea. Deci Premium RAW SHEA UTTER este proaspăt făcut manual în fiecare zi în satul nostru situat în Ghana – Africa de Vest.

Bogat in vitamine

Untul de Shea este hrana pentru piele care contine vitaminele A, E si F. Vitaminele A si E ajuta pielea sa se mentina sanatoasa. Aceste vitamine sunt deosebit de importante atunci când vine vorba de a ajuta pielea să se vindece. Vitaminele A, E și F ajută la prevenirea ridurilor premature și a liniilor faciale. Vitamina F servește la protejarea pielii și ajută la vindecarea acesteia. Calmează pielea aspră, uscată sau crăpată și ajută la catifelarea părului uscat sau deteriorat.

Nuca de Shea

Chiar dacă untul de shea nu este un medicament, vindecă, protejează și hrănește pielea și corpul. De aici provin nucile noastre de shea. Odată ce nucile de shea proaspete sunt colectate, procesul începe. Dacă ai fost în casa familiei noastre chiar acum și ai ascultat cu atenție procesul, vei afla că #Sheabutter are un sunet.

Fabricarea untului de Shea

Rezultatele

Procesul

Primul proces de a face #SheaButter PUR, CRUDE este spălarea nucilor. Se spală și apoi se usucă. După ce s-a uscat, se bat. Nucile zdrobite se prajesc apoi se racesc, apoi se macina din nou. Apoi se transformă într-o pastă fină și se frământă. După ce grăsimea este colectată, este dusă la compus la fiert și uleiurile ies.

După ore de răcire, se transformă în unt de Shea. Acesta este produsul final care este pus în borcane cu dragoste și proaspăt livrat către dvs. #KingsandQueens!

Acesta este modul autentic prin care creăm untul nostru de shea auriu pentru pielea ta.

Întrebat frecvent
Întrebări:

Ce este untul de shea?

Untul de Shea este extras din nucile unui copac care se găsește doar pe continentul african. Untul de Shea este extras din nucile arborelui Shea-Karite. Acest copac începe să producă nuci abia după aproximativ cincisprezece ani și poate dura până la 30 de ani pentru a obține prima recoltă de calitate dintr-un anumit copac. Producătorii așteaptă ca nuca să conțină o concentrație mare de acid gras inamovibil. Acest acid gras unic îi conferă untului de Shea proprietățile sale vindecătoare de neegalat și îl face mult mai căutat decât alte unturi precum untul de cacao.

Timp de secole, untul de Shea a fost produs de oameni care au recoltat nucile, le-au decojit, le-au facut la gratar si apoi le-au tocat.

Nucile de karite au fost fierte într-o cuvă cu apă ore în șir până la untul de Shea. Untul va fi apoi strâns în tărtăcuțe și lăsat să revină la o stare moale și solidă. Untul de Shea este solid la temperatura camerei. Dar unul dintre lucrurile care îl face atât de grozav este că se lichefiază în jurul temperaturii corpului. O frecare rapidă în palmă și este un lichid. Untul de Shea extras în acest fel se numește unt de shea nerafinat sau unt de shea crud.

Deoarece untul de Shea este un produs natural, fiecare lot va fi ușor diferit. Untul de Shea va varia destul de mult ca aspect și miros. Este important să poți spune ce este bun unt de Shea și ce nu este, în ciuda acestor variații naturale.

CUM TREBUIE SĂ MIROS UNTUL DE SHEA?

Untul de shea Premium Raw are o aromă distinctivă de nuci, dar nu miroase. Untul de shea mirositor este unt de shea prost.

Mai multe întrebări frecvente:

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.