mire se erdhet ne

Afrika Hamamat

Mirë se vini në HAMAMAT AFRICA
KU JENI PERJETON MAGJINE E SHEABUTTER

mirëseardhje

Mbretërit &
Mbretëreshat

Hamamat ju çon në një udhëtim se si paraardhësit tanë që kishin një lidhje të thellë të pasur me Tokën kujdeseshin për trupin e tyre...

Tregimi i historisë afrikane

Ne jemi të përkushtuar të bëjmë atë që është e nevojshme, pavarësisht se çfarë konsiderohet ekonomikisht e mundshme. Qëllimi ynë është të projektojmë, mbrojmë dhe mbështesim Historinë Afrikane.

Historia e gjalpit Shea

Përgatitja e gjalpit Shea është një traditë që transmetohet nga familja jonë brez pas brezi. Ne mësojmë sekretet tona familjare se si të bëjmë #SheaButter...

Më shumë Blerje - Më shumë Punë

Produktet tona janë të punuara me dorë dhe të paketuara në fshatin Shea Butter nga Gratë tona lokale. Blerja juaj krijon më shumë vende pune në fshat...

Superi ynë
Gratë

Gratë që bëjnë gjalpin më të mirë në botë jetojnë në fshatra, kështu që ne jetojmë në fshat me to.

1000+

Punë të krijuara

Ne vazhdojmë të fillojmë misionin tonë për të krijuar më shumë vende pune në të gjithë Afrikën

5+

Viti Eksperiencë

Ne krenohemi me rezultatet cilësore

30+

Stafi

Ne punësojmë më shumë gra për të balancuar mjedisin global të punës me njëanshmëri gjinore

50+

Produkte Natyrore

Ne vazhdojmë t'ju kënaqim me më shumë produkte natyrore afrikane

Tona
Gjalpë Shea
Banja e fshatit

MARAABA në fshatin Sheabutter. Përjetoni fuqitë shëruese të gjalpit në këtë vendstrehim shpirtëror ku vijnë momentet më të mira kur ndiheni më të lidhur me veten...

Blini nga

Fshati ynë
Tregu

Shfletoni produktet tona natyrore të punuara me dorë nga Tregu ynë i Fshatit

Fjalet e tua,
Krenaria jonë

Shqyrtime nga Mbretërit dhe Mbretëresha në mbarë botën.

Bizhuteritë e Diamantit

Afrika

Kam marrë Gjalpin e Artë Shea, ka qenë i mrekullueshëm! Unë e kam veshur tani për 3 javë, lëkura ime po shkëlqen. Kisha puçrra të vogla dhe më pastroi menjëherë. Unë rekomandoj shumë!!

Lilz Msi

Toronto, Ontario

Hamamat ka shërbimin më të mirë të kujdesit ndaj klientit dhe produktet e tyre të lëkurës janë të mahnitshme!! Kohët e fundit kam marrë një porosi prej tyre dhe për fat të keq disa nga produktet janë prishur, kështu që unë kontaktoj Hamamat përmes Instagramit dhe ekipi i tyre u përgjigj kaq shpejt dhe u kujdes mirë për mua dhe produktet e mia zëvendësuese u dërguan në derën time brenda një jave!!

Efia Serwaa Osei

Akra, Gana

I dua shumë këto produkte. Vetëm paketa është qiellore, vendosa të përdorë gjalpin Shea të artë hamamat Gusht 2018 dhe nuk jam penduar dhe nuk kthehet pas. Sapo porositet dhe pres me durim për dorëzim.

Fshati ynë
Projektet

Si pjesë e rrugëtimit tonë drejt projektimit të trashëgimisë afrikane dhe krijimit të ndikimeve, ne fillojmë projekte të ndryshme humanitare për të mbështetur Gratë dhe Fëmijët tanë vendas...

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.