Bun venit la

Hamamat Africa

Regi și regine

Misiunea noastră

Crearea mai multor locuri de muncă în Africa cu achiziția dvs

Aceste ierburi și uleiuri indigene au fost folosite în Africa de secole, credem că odată ce sunteți aici - sunteți gata sau deja într-o călătorie naturală.

Bucurați-vă de un alt tip de îngrijire a pielii în mod african, urmând tehnica noastră ecologică de a face uleiuri și unt, vă permiteți creme hidratante corporale o dată în viață, care pur și simplu vă vor schimba pielea, corpul și frumusețea pentru totdeauna.

Mândria Satului Meu

În sat, tot ceea ce folosim vreodată pe piele este unt de shea proaspăt făcut manual, uleiuri naturale, ierburi și ingrediente care sunt cultivate local în Africa 🌍. Credem în magia untului de sheabe, credem și în puterile vindecătoare ale ierburilor și plantelor indigene din Africa, așa că le amestecăm pe cele două în produsele noastre.

Vă prezentăm o selecție de uleiuri esențiale și comori aromatice produse în jurul continentului AFRICAN, binecuvântate cu o abundență de plante medicinale care cresc în ecosisteme unice care nu se găsesc în alte părți ale lumii.

Copiii noștri și pielea lor

Dacă ai copii, dă-le o piele frumoasă. Învață-i îngrijirea simplă a pielii, tot ce folosim este Sheabutter în copilărie și atunci când Sheabutter este folosit corect și constant, pielea devine în cele din urmă lustruită. ✨ Am crescut folosind doar unt de Shea pe piele, abia după ce am fost încoronată Regina Frumuseții 👑 la 17 ani mi-am dat seama cât de frumoasă este pielea mea.🤗

Secretul nostru

Așa procedăm în satul meu. Ori de câte ori împărtășesc videoclipuri din satele din Africa, toată lumea este întotdeauna atât de interesată de modul în care au o piele naturală atât de frumoasă. 😉

În afară de o dietă sănătoasă, oamenii din sat folosesc doar ingrediente CRUDE, NATURALE pentru pielea lor. 😋 De exemplu: bătrâna în albastru din imagine, are 98 de ani și regina mamă a satului meu. 😱 Tot ce folosește ea este Sheabutter, rutina de îngrijire a pielii este foarte simplă la sat.

Produse 100% naturale

Toate produsele sunt 100% naturale și organice.

Proaspat lucrat manual

Facem produse proaspăt lucrate manual în fiecare zi pentru a vă face să vă simțiți mai bine.

Mai multe achiziții - Mai multe locuri de muncă

Cu cât cumperi mai multe, cu atât creezi mai multe locuri de muncă în satul nostru.

Mesajul meu

Femeile care fac cel mai bun unt de shea din lume locuiesc la sat, așa că ne petrecem cea mai mare parte a timpului în sat.

Sunt eu cu unii dintre copiii din sat. Am făcut această fotografie după un meci de fotbal într-o duminică.

Mulțumim #KingsandQueens pentru EXPERIENȚĂ. Păstrează tradițiile și tehnicile din AFRICA vii. Cumpără realizat manual în Africa

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.