Selamat datang ke

Hamamat Afrika

Raja & Permaisuri

Misi kita

Mewujudkan lebih banyak pekerjaan di Afrika dengan pembelian anda

Herba dan minyak asli ini telah digunakan di Afrika selama berabad-abad, kami percaya sebaik sahaja anda berada di sini – anda Bersedia atau Sudah dalam perjalanan Alam Semulajadi.

Nikmati jenis penjagaan kulit yang berbeza mengikut cara Afrika , Mengikuti teknik pembuatan minyak & mentega mesra alam kami membolehkan pelembap badan sekali seumur hidup yang hanya akan mengubah kulit, badan & kecantikan anda selama-lamanya.

Kebanggaan Kampungku

Di kampung, semua yang pernah kami gunakan pada kulit kami adalah sheabutter buatan tangan yang baru, Minyak asli, herba dan bahan-bahan yang ditanam secara tempatan di Afrika 🌍. Kami percaya pada keajaiban sheabutter, kami juga percaya pada kuasa penyembuhan herba dan tumbuhan AFRIKA asli jadi kami mencampurkan kedua-duanya dalam produk kami.

Kami mempersembahkan pilihan minyak pati dan khazanah aromatik yang dihasilkan di sekitar benua AFRIKA yang diberkati dengan banyak tumbuhan herba yang tumbuh dalam ekosistem unik yang tidak terdapat di bahagian lain di dunia.

Anak-anak kita dan kulit mereka

Jika anda mempunyai anak, berikan mereka kulit yang cantik. Ajar mereka penjagaan kulit yang mudah, yang kami gunakan hanyalah Sheabutter semasa kanak-kanak dan apabila Sheabutter digunakan dengan betul & konsisten kulit akhirnya akan digilap. ✨ Saya membesar dengan hanya menggunakan Shea Butter pada kulit saya, hanya selepas saya dinobatkan sebagai Ratu Cantik πŸ‘‘ pada usia 17 tahun barulah saya sedar betapa cantiknya kulit saya.πŸ€—

Rahsia kita

Beginilah kami lakukan di kampung saya. Pada bila-bila masa saya berkongsi video dari kampung di Afrika, semua orang sentiasa berminat dengan cara mereka mempunyai kulit semula jadi yang Cantik. πŸ˜‰

Selain daripada pemakanan yang sihat, orang kampung hanya menggunakan bahan MENTAH, SEMULAJADI untuk kulit mereka. πŸ˜‹ Contohnya: wanita tua berbaju biru dalam gambar, berumur 98 tahun dan ibu Permaisuri kampung saya. 😱 Yang dia guna Sheabutter, skincare routine sangat simple kat kampung .

100% Produk Semulajadi

Semua produk adalah 100% Asli dan Organik.

Baru Buatan Tangan

Kami membuat produk buatan tangan yang baru setiap hari untuk membuat anda berasa lebih baik.

Lebih Banyak Pembelian - Lebih Banyak Pekerjaan

Lebih banyak anda membeli lebih banyak pekerjaan yang anda wujudkan di kampung kami.

Mesej saya

Wanita yang membuat sheabutter terbaik di dunia tinggal di kampung, jadi kami menghabiskan sebahagian besar masa kami di kampung.

Ini saya bersama beberapa anak di kampung. Kami mengambil gambar ini selepas perlawanan bola sepak pada hari Ahad.

Terima kasih #KingsandQueens atas PENGALAMAN . Kekalkan tradisi dan teknik AFRIKA hidup. Beli Buatan Tangan di Afrika

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.