Mire se erdhet ne

Afrika Hamamat

Mbretërit dhe Mbretëreshat

Misioni yne

Krijimi i më shumë vendeve të punës në Afrikë me blerjen tuaj

Këto barishte dhe vajra indigjene janë përdorur në Afrikë për shekuj, ne besojmë se sapo të jeni këtu - jeni gati ose tashmë në një udhëtim natyral.

Shijoni një lloj tjetër kujdesi për lëkurën në mënyrën afrikane, ndjekja e teknikës sonë të orientuar drejt mjedisit për të bërë vajra dhe gjalpë ju mundëson një herë në jetë hidratuesit e trupit që thjesht do të ndryshojnë lëkurën, trupin dhe bukurinë tuaj përgjithmonë.

Krenaria ime e fshatit

Në fshat, gjithçka që ne përdorim ndonjëherë në lëkurën tonë është gjalpi i freskët i punuar me dorë, vajra natyrale, barishte dhe përbërës që rriten në vend në Afrikë 🌍. Ne besojmë në magjinë e gjalpit, ne gjithashtu besojmë në fuqitë shëruese të bimëve dhe bimëve autoktone AFRIKANE, kështu që ne i përziejmë të dyja në produktet tona.

Ne paraqesim një përzgjedhje vajrash esencialë dhe thesare aromatike të prodhuara rreth kontinentit AFRIKAN të bekuar me një bollëk bimësh bimore që rriten në ekosisteme unike që nuk gjenden në pjesë të tjera të botës.

Fëmijët tanë dhe lëkura e tyre

Nëse keni fëmijë, jepini atyre një lëkurë të bukur. Mësojini atyre kujdesin e thjeshtë të lëkurës, gjithçka që përdorim është Sheabutter si fëmijë dhe kur Sheabutter përdoret siç duhet dhe vazhdimisht lëkura përfundimisht lëkurohet. ✨ Unë u rrita duke përdorur vetëm gjalpë Shea në lëkurën time, vetëm pasi u shpalla mbretëreshë e bukurisë 👑 në moshën 17-vjeçare kuptova sa e bukur është lëkura ime.🤗

Sekreti ynë

Kështu bëjmë ne në fshatin tim. Sa herë që shpërndaj video nga fshatrat në Afrikë, të gjithë janë gjithmonë kaq të interesuar se si kanë lëkurë kaq të bukur natyrale. 😉

Përveç një diete të shëndetshme, njerëzit në fshat përdorin vetëm përbërës të papërpunuar, NATYROR për lëkurën e tyre. 😋 Për shembull: e moshuara në blu në foto, është 98 vjeç dhe nëna mbretëreshë e fshatit tim. 😱 Gjithçka që ajo përdor është Sheabutter, rutina e kujdesit të lëkurës është shumë e thjeshtë në fshat.

Produkte 100% Natyrale

Të gjitha produktet janë 100% natyrale dhe organike.

E sapo punuar me dorë

Ne bëjmë produkte të freskëta të bëra me dorë çdo ditë për t'ju bërë të ndiheni më mirë.

Më shumë Blerje - Më shumë Punë

Sa më shumë të blini aq më shumë vende pune krijoni në fshatin tonë.

Mesazhi im

Në fshat jetojnë gratë që bëjnë gjalpin më të mirë në botë, kështu që ne e kalojmë pjesën më të madhe të kohës në fshat.

Ky jam unë me disa nga fëmijët e fshatit. Ne e bëmë këtë foto pas një ndeshje futbolli të dielën.

Faleminderit #KingsandQueens për EKSPERIENCËN. Mbani gjallë traditat dhe teknikat e AFRIKËS. Bleni të punuar me dorë në Afrikë

- Hamamat