Tervetuloa

Hamamat Afrikka

Kuninkaat ja kuningattaret

Tehtävämme

Luo lisää työpaikkoja Afrikassa ostoksesi myötä

Näitä alkuperäisiä yrttejä ja öljyjä on käytetty Afrikassa vuosisatojen ajan, uskomme, että kun olet täällä – olet valmis tai jo täysin luonnollisella matkalla.

Nauti erilaisesta ihonhoidosta – afrikkalaisella tavalla. Ympäristöystävällisen öljyjen ja voin valmistustekniikkamme noudattaminen mahdollistaa kerran elämässä kosteusvoiteita, jotka yksinkertaisesti muuttavat ihoasi, vartaloasi ja kauneuttasi ikuisesti.

Minun kylän ylpeys

Kylässä käytämme ihollamme vain tuoretta käsintehtyä sheavoita, luonnonöljyjä, yrttejä ja paikallisesti Afrikassa kasvatettuja ainesosia 🌍. Uskomme sheavoin taikuuteen, uskomme myös alkuperäiskansojen AFRIKKAlaisten yrttien ja kasvien parantavaan voimaan, joten sekoitamme nämä kaksi tuotteissamme.

Esittelemme valikoiman eteerisiä öljyjä ja aromaattisia aarteita, jotka on tuotettu ympäri AFRIKAN mantereella ja joita on siunattu runsaalla yrttikasveilla, jotka kasvavat ainutlaatuisissa ekosysteemeissä, joita ei löydy muualta maailmasta.

Lapsemme ja heidän ihonsa

Jos sinulla on lapsia, anna heille kaunis iho. Opeta heille yksinkertaista ihonhoitoa. Käytämme vain sheavoita lapsena, ja kun sheavoita käytetään oikein ja jatkuvasti, iho lopulta kiillotetaan. ✨ Kasvoin käyttämällä ihollani pelkkää sheavoita, vasta kun minut oli kruunattu kauneuskuningatarksi 👑 17-vuotiaana tajusin kuinka kaunis ihoni on.🤗

Salaisuutemme

Näin tehdään omassa kylässäni. Aina kun jaan videoita Afrikan kylistä, kaikki ovat aina niin kiinnostuneita siitä, kuinka heillä on niin kaunis luonnollinen iho. 😉

Terveellisen ruokavalion lisäksi kyläläiset käyttävät iholleen vain RAAKAA, LUONNOLLISIA ainesosia. 😋 Esimerkiksi: kuvan sinipukuinen vanha nainen on 98-vuotias ja kyläni kuningatar äiti. 😱 Hän käyttää vain sheavoita, ihonhoitorutiini on kylässä hyvin yksinkertaista.

100 % luonnontuotteita

Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia ja luomutuotteita.

Tuore Käsintehty

Valmistamme tuoreita käsintehtyjä tuotteita joka päivä, jotta voit paremmin.

Lisää ostoja - Lisää työpaikkoja

Mitä enemmän ostat, sitä enemmän työpaikkoja luot kylässämme.

Viestini

Naiset, jotka tekevät maailman parasta sheavoita, asuvat kylässä, joten vietämme suurimman osan ajastamme kylässä.

Tämä olen minä joidenkin lasten kanssa kylässä. Otimme tämän kuvan jalkapallo-ottelun jälkeen sunnuntaina.

Kiitos #KingsandQueens kokemuksesta. Pidä Afrikan perinteet ja tekniikat elossa. Osta käsintehty Afrikassa

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.