Dobrodošli v

Hamamat Afrika

Kralji in kraljice

Naša misija

Z nakupom ustvarite več delovnih mest v Afriki

Ta avtohtona zelišča in olja se v Afriki uporabljajo že stoletja, verjamemo, da ko ste tukaj – ste pripravljeni ali že na povsem naravnem potovanju.

Uživajte v drugačni negi kože na afriški način. Sledite naši okolju prijazni tehniki izdelave olj in masla enkrat v življenju vlažilne kreme za telo, ki bodo preprosto spremenile vašo kožo, telo in lepoto za vedno.

Moj vaški ponos

Na vasi je vse, kar uporabljamo na svoji koži, sveže ročno izdelano karitejevo maslo, naravna olja, zelišča in sestavine, ki so lokalno pridelane v Afriki 🌍. Verjamemo v čarobnost karitejevega masla, verjamemo tudi v zdravilne moči avtohtonih afriških zelišč in rastlin, zato oboje mešamo v naših izdelkih.

Predstavljamo izbor eteričnih olj in aromatičnih zakladov, pridelanih po afriški celini, blagoslovljenih z obilico zeliščnih rastlin, ki rastejo v edinstvenih ekosistemih, ki jih drugje po svetu ne najdemo.

Naši otroci in njihova koža

Če imate otroke, jim dajte lepo kožo. Naučite jih preproste nege kože, vse, kar uporabljamo kot otroci, je karitejevo maslo in ko se karitejevo maslo uporablja pravilno in dosledno, se koža sčasoma zgladi. ✨ Odraščala sem z uporabo samo karitejevega masla na svoji koži, šele potem, ko sem bila proglašena za kraljico lepote 👑 pri 17 letih, sem spoznala, kako lepa je moja koža.🤗

Naša skrivnost

Tako to počnemo v moji vasi. Kadar koli delim videoposnetke iz vasi v Afriki, vse vedno tako zanima, kako imajo tako lepo naravno kožo. 😉

Poleg zdrave prehrane ljudje na vasi za svojo kožo uporabljajo samo SUROVE, NARAVNE sestavine. 😋 Na primer: starejša ženska v modrem na sliki je stara 98 let in je kraljica mati moje vasi. 😱 Uporablja samo karitejevo maslo, rutina nege kože je na vasi zelo preprosta.

100% naravni izdelki

Vsi izdelki so 100% naravni in ekološki.

Sveže ročno izdelano

Vsak dan izdelujemo sveže ročno izdelane izdelke, da se boste počutili bolje.

Več nakupov - več delovnih mest

Več ko kupujete, več delovnih mest ustvarite v naši vasi.

Moje sporočilo

Ženske, ki delajo najboljše karitejevo maslo na svetu, živijo na vasi, zato večino časa preživimo na vasi.

To sem jaz z nekaterimi otroki v vasi. To fotografijo smo posneli po nedeljski nogometni tekmi.

Hvala #KingsandQueens za IZKUŠNJE. Ohranite tradicije in tehnike AFRIKE pri življenju. Nakupujte ročno izdelano v Afriki

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.