Dobrodošli u

Hamamat Afrika

Kraljevi i kraljice

Naša misija

Otvaranje više radnih mjesta u Africi svojom kupnjom

Ove autohtone biljke i ulja koriste se u Africi stoljećima, vjerujemo da kad ste ovdje – spremni ste ili već na potpuno prirodnom putovanju.

Uživajte u drugačijoj vrsti njege kože na afrički način, slijedeći našu ekološki orijentiranu tehniku izrade ulja i maslaca, jednom u životu omogućuje hidratantne kreme za tijelo koje će jednostavno promijeniti vašu kožu, tijelo i ljepotu zauvijek.

Moj seoski ponos

U selu sve što koristimo na svojoj koži je svježe ručno rađen sheabuter, prirodna ulja, začinsko bilje i sastojci koji su lokalno uzgojeni u Africi 🌍. Vjerujemo u čaroliju shea maslaca, također vjerujemo u iscjeliteljsku moć autohtonog afričkog bilja i biljaka pa to dvoje miješamo u našim proizvodima.

Predstavljamo izbor eteričnih ulja i aromatičnog blaga proizvedenog na AFRIČKOM kontinentu blagoslovljenog obiljem biljnih biljaka koje rastu u jedinstvenim ekosustavima kakvih nema u drugim dijelovima svijeta.

Naša djeca i njihova koža

Ako imate djecu, dajte im lijepu kožu. Naučite ih jednostavnoj njezi kože, sve što koristimo je sheabutter kao djeca, a kada se sheabutter koristi ispravno i dosljedno, koža se na kraju uglača. ✨ Odrasla sam koristeći samo shea maslac na svojoj koži, tek nakon što sam proglašena za kraljicu ljepote 👑 sa 17 godina shvatila sam koliko je moja koža lijepa.🤗

Naša tajna

Ovako to radimo u mom selu. Kad god podijelim video zapise iz sela u Africi, sve uvijek toliko zanima kako imaju tako prekrasnu prirodnu kožu. 😉

Osim zdrave prehrane, ljudi u selu koriste samo SIROVE, PRIRODNE sastojke za svoju kožu. 😋 Na primjer: starija žena u plavom na slici, ima 98 godina i kraljica je majka mog sela. 😱 Sve što koristi je sheabutter, rutina njege kože je vrlo jednostavna na selu.

100% prirodni proizvodi

Svi proizvodi su 100% prirodni i organski.

Svježe ručni rad

Svakodnevno izrađujemo svježe ručno rađene proizvode kako biste se osjećali bolje.

Više kupnje - više poslova

Što više kupujete, otvarate više radnih mjesta u našem selu.

Moja poruka

Žene koje prave najbolji sheabuter na svijetu žive na selu, tako da većinu vremena provodimo na selu.

Ovo sam ja s nekom od djece u selu. Snimili smo ovu fotografiju nakon nogometne utakmice u nedjelju.

Hvala #KingsandQueens na ISKUSTVU. Održavajte tradicije i tehnike AFRIKE na životu. Kupujte ručno izrađeno u Africi

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.