Welkom bij

Hamamat Afrika

Koningen en koninginnen

Onze missie

Creëer meer banen in Afrika met uw aankoop

Deze inheemse kruiden en oliën worden al eeuwen in Afrika gebruikt, we geloven dat als je hier eenmaal bent, je klaar bent of al op een volledig natuurlijke reis bent.

Geniet van een ander soort huidverzorging op de - Afrikaanse manier. Door onze milieuvriendelijk georiënteerde techniek van het maken van oliën en boter te volgen, zorgt het voor eens in je leven lichaamsbevochtigers die je huid, lichaam en schoonheid voor altijd zullen veranderen.

Mijn dorpstrots

In het dorp gebruiken we alleen vers handgemaakte sheaboter, natuurlijke oliën, kruiden en ingrediënten die lokaal in Afrika worden verbouwd . We geloven in de magie van sheaboter, we geloven ook in de genezende krachten van inheemse AFRIKAANSE kruiden en planten, dus we mengen de twee in onze producten.

We presenteren een selectie van essentiële oliën en aromatische schatten geproduceerd rond het AFRIKAANSE continent gezegend met een overvloed aan kruidenplanten die groeien in unieke ecosystemen die niet in andere delen van de wereld voorkomen.

Onze kinderen en hun huid

Als je kinderen hebt, geef ze dan een mooie huid. Leer ze eenvoudige huidverzorging, het enige dat we gebruiken is Sheabutter als kinderen en wanneer Sheabutter goed en consequent wordt gebruikt, wordt de huid uiteindelijk gepolijst. ✨ Ik ben opgegroeid met alleen sheaboter op mijn huid, pas nadat ik op mijn 17e tot schoonheidskoningin was gekraaid 👑 realiseerde ik me hoe mooi mijn huid is.🤗

Ons geheim

Zo doen we dat in mijn dorp. Elke keer als ik video's van dorpen in Afrika deel, is iedereen altijd zo geïnteresseerd in hoe ze zo'n mooie natuurlijke huid hebben.

Naast een gezond voedingspatroon gebruiken de mensen in het dorp alleen RAUWE, NATUURLIJKE ingrediënten voor hun huid. 😋 Bijvoorbeeld: de bejaarde vrouw in het blauw op de foto, is 98 jaar oud en de koningin-moeder van mijn dorp. 😱 Het enige wat ze gebruikt is Sheabutter, huidverzorgingsroutine is heel eenvoudig in het dorp.

100% natuurlijke producten

Alle producten zijn 100% natuurlijk en biologisch.

Vers Handgemaakt

We maken elke dag verse handgemaakte producten om je beter te laten voelen.

Meer kopen - meer banen

Hoe meer je koopt, hoe meer banen je creëert in ons dorp.

Mijn bericht

De vrouwen die de beste sheaboter ter wereld maken, wonen in het dorp, dus we brengen het grootste deel van onze tijd door in het dorp.

Dit ben ik met een paar kinderen in het dorp. We namen deze foto na een voetbalwedstrijd op een zondag.

Bedankt #KingsandQueens voor de ERVARING. Houd de tradities en technieken van AFRIKA levend. Winkel Handgemaakt in Afrika

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.