Velkommen til

Hamamat Afrika

Konger og dronninger

Vårt oppdrag

Skap flere jobber i Afrika med kjøpet ditt

Disse innfødte urtene og oljene har blitt brukt i Afrika i århundrer, vi tror når du først er her - du er klar eller allerede på en helt naturlig reise.

Nyt en annen type hudpleie på den afrikanske måten. Etter vår miljøvennlige orienterte teknikk for å lage oljer og smør tillater kroppsfuktighetskremer en gang i livet som vil forandre huden din, kroppen din og skjønnheten for alltid.

My Village Pride

I landsbyen er alt vi noen gang bruker på huden vår fersk håndlaget sheabutter, naturlige oljer, urter og ingredienser som er lokalt dyrket i Afrika 🌍. Vi tror på magien med sheabut, vi tror også på den helbredende kraften til urter og planter i Afrika, så vi blander de to i produktene våre.

Vi presenterer et utvalg essensielle oljer og aromatiske skatter produsert rundt det AFRIKAANSKE kontinentet velsignet med en overflod av urteplanter som vokser i unike økosystemer som ikke finnes i andre deler av verden.

Våre barn og deres hud

Hvis du har barn, gi dem vakker hud. Lær dem enkel hudpleie, alt vi bruker er Sheabutter som barn, og når Sheabutter brukes riktig og konsekvent blir huden til slutt polert. ✨ Jeg vokste opp med å kun bruke sheasmør på huden min, det var først etter at jeg ble kåret til en skjønnhetsdronning 👑 som 17-åring at jeg innså hvor vakker huden min er.🤗

Vår hemmelighet

Slik gjør vi det i landsbyen min. Hver gang jeg deler videoer fra landsbyer i Afrika, er alle alltid så interessert i hvordan de har så vakker naturlig hud. 😉

Bortsett fra et sunt kosthold, bruker folk i landsbyen bare RÅ, NATURLIGE ingredienser til huden sin. 😋 For eksempel: den eldre kvinnen i blått på bildet er 98 år gammel og dronningens mor i landsbyen min. 😱 Alt hun bruker er sheabutter, hudpleierutinen er veldig enkel i landsbyen.

100 % naturlige produkter

Alle produktene er 100% naturlige og økologiske.

Nylig håndlaget

Vi lager ferske håndlagde produkter hver dag for å få deg til å føle deg bedre.

Flere kjøp - flere jobber

Jo mer du kjøper, jo flere jobber skaper du i landsbyen vår.

Mitt budskap

Kvinnene som lager verdens beste sheabutter bor i landsbyen, så vi tilbringer mesteparten av tiden vår i landsbyen.

Dette er jeg med noen av barna i bygda. Vi tok dette bildet etter en fotballkamp på en søndag.

Takk #KingsandQueens for OPPLEVELSEN . Hold tradisjonene og teknikkene i AFRIKA i live. Handle håndlaget i Afrika

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.