Velkommen til

Hamamat Afrika

Konger & Dronninger

Vores mission

Skabe flere job i Afrika med dit køb

Disse oprindelige urter og olier er blevet brugt i Afrika i århundreder, vi tror, når du først er her - du er klar eller allerede på en helt naturlig rejse.

Nyd en anden form for hudpleje på den afrikanske måde. Efter vores miljøvenlige orienterede teknik til fremstilling af olier og smør giver det mulighed for en gang i livet kropsfugtighedscreme, der simpelthen vil ændre din hud, krop og skønhed for altid.

Min landsbystolthed

I landsbyen bruger vi kun frisk håndlavet sheabutter, naturlige olier, urter og ingredienser, der er lokalt dyrket i Afrika 🌍. Vi tror på sheabutrens magi, vi tror også på de helbredende kræfter af oprindelige AFRIKAANSKE urter og planter, så vi blander de to i vores produkter.

Vi præsenterer et udvalg af æteriske olier og aromatiske skatte produceret rundt om på det AFRIKAANSKE kontinent velsignet med en overflod af urteplanter, der vokser i unikke økosystemer, der ikke findes i andre dele af verden.

Vores børn og deres hud

Hvis du har børn, så giv dem smuk hud. Lær dem simpel hudpleje, alt vi bruger er Sheabutter som børn, og når Sheabutter bruges rigtigt og konsekvent bliver huden til sidst poleret. ✨ Jeg voksede op med kun at bruge sheasmør på min hud, det var først efter jeg blev udnævnt til skønhedsdronning 👑 som 17-årig at jeg indså, hvor smuk min hud er.🤗

Vores hemmelighed

Sådan gør vi det i min landsby. Hver gang jeg deler videoer fra landsbyer i Afrika, er alle altid så interesserede i, hvordan de har så smuk naturlig hud. 😉

Udover en sund kost bruger folk i landsbyen kun RÅ, NATURLIGE ingredienser til deres hud. 😋 For eksempel: den ældre kvinde i blåt på billedet er 98 år gammel og dronningens mor i min landsby. 😱 Alt hun bruger er sheabutter, hudplejerutinen er meget enkel i landsbyen.

100% naturlige produkter

Alle produkterne er 100% naturlige og økologiske.

Frisk håndlavet

Vi laver friske håndlavede produkter hver dag for at få dig til at føle dig bedre.

Flere køb - flere job

Jo mere du køber, jo flere job skaber du i vores landsby.

Min besked

De kvinder, der laver verdens bedste sheabutter, bor i landsbyen, så vi tilbringer det meste af vores tid i landsbyen.

Det er mig med nogle af børnene i landsbyen. Vi tog dette billede efter en fodboldkamp på en søndag.

Tak #KingsandQueens for OPLEVELSEN. Hold AFRIKAs traditioner og teknikker i live. Shop Håndlavet i Afrika

- Hamamat

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.