Добре дошли в

Хамамат Африка

Крале и кралици

Нашата мисия

Създаване на повече работни места в Африка с вашата покупка

Тези местни билки и масла са били използвани в Африка от векове, вярваме, че щом сте тук – вие сте готови или вече сте на изцяло естествено пътуване.

Насладете се на различен вид грижа за кожата по – африканския начин, следвайки нашата екологична техника за приготвяне на масла и масло позволява веднъж в живота овлажнители за тяло, които просто ще променят кожата, тялото и красотата ви завинаги.

Моята селска гордост

В селото всичко, което използваме върху кожата си, е прясно ръчно приготвено масло от ший, натурални масла, билки и съставки, отглеждани на местно ниво в Африка 🌍. Ние вярваме в магията на маслото от ший, ние също вярваме в лечебните сили на местните АФРИКАНСКИ билки и растения, така че смесваме двете в нашите продукти.

Представяме селекция от етерични масла и ароматни съкровища, произведени около Африканския континент, благословени с изобилие от билкови растения, растящи в уникални екосистеми, които не се срещат в други части на света.

Нашите деца и тяхната кожа

Ако имате деца, дайте им красива кожа. Научете ги на проста грижа за кожата, всичко, което използваме е масло от шеа като деца и когато маслото от шеа се използва правилно и последователно, кожата в крайна сметка се излъска. ✨ Израснах, използвайки само масло от ший върху кожата си, едва след като бях избрана за кралица на красотата 👑 на 17 години, разбрах колко красива е кожата ми.🤗

Нашата тайна

Така го правим в моето село. Всеки път, когато споделям видеоклипове от села в Африка, всички винаги се интересуват от това как имат толкова красива естествена кожа. 😉

Освен здравословното хранене, хората в селото използват само СУРОВИ, НАТУРАЛНИ съставки за кожата си. 😋 Например: възрастната жена в синьо на снимката е на 98 години и е кралица майка на моето село. 😱 Всичко, което използва е масло от ший, рутината за грижа за кожата е много проста на село.

100% натурални продукти

Всички продукти са 100% натурални и органични.

Прясно ръчно изработени

Ние правим прясно ръчно изработени продукти всеки ден, за да се чувствате по-добре.

Повече покупки - повече работни места

Колкото повече купувате, толкова повече работни места създавате в нашето село.

Моето съобщение

Жените, които правят най-доброто масло от ший в света, живеят в селото, така че прекарваме по-голямата част от времето си в селото.

Това съм аз с някои от децата в селото. Направихме тази снимка след футболен мач в неделя.

Благодаря ви #KingsandQueens за ОПИТВАНЕТО. Поддържайте традициите и техниките на АФРИКА живи. Пазарувайте Ръчно изработени в Африка

- Хамамат

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.