Добродошли у

Хамамат Африка

Кингс & Куеенс

Наша мисија

Отварање више радних места у Африци својом куповином

Ове аутохтоно биље и уља се користе у Африци вековима, верујемо да када сте овде – спремни сте или већ на потпуно природном путовању.

Уживајте у другачијој врсти неге коже на – афрички начин, пратећи нашу еколошки оријентисану технику прављења уља и путера омогућавају хидратантне креме за тело једном у животу које ће једноставно променити вашу кожу, тело и лепоту заувек.

Моје село понос

У селу све што икада користимо на својој кожи је свеже ручно рађен шибутер, природна уља, биље и састојци који се локално узгајају у Африци 🌍. Верујемо у магију шибутера, такође верујемо у исцелитељске моћи аутохтоног афричког биља и биљака, тако да то двоје мешамо у нашим производима.

Представљамо избор етеричних уља и ароматичног блага произведеног широм АФРИЧКОГ континента, благословљеног обиљем биљних биљака које расту у јединственим екосистемима који се не могу наћи у другим деловима света.

Наша деца и њихова кожа

Ако имате децу, дајте им лепу кожу. Научите их једноставној нези коже, све што користимо је шибутер као деца и када се шибутер користи правилно и доследно кожа се на крају угланца. ✨ Одрастао сам користећи само схеа путер на својој кожи, тек након што сам проглашен за краљицу љепоте 👑 са 17 година схватио сам колико је моја кожа лијепа.🤗

Наша тајна

Овако то радимо у мом селу. Кад год делим видео записе из села у Африци, сви су увек толико заинтересовани како имају тако лепу природну кожу. 😉

Осим здраве исхране, људи у селу користе само СИРОВЕ, ПРИРОДНЕ састојке за своју кожу. 😋 На пример: старија жена у плавом на слици, има 98 година и краљица је мајка мог села. 😱 Све што користи је шибутер, рутина неге коже је веома једноставна на селу.

100% природни производи

Сви производи су 100% природни и органски.

Фресхли Хандмаде

Свакодневно правимо свеже ручно рађене производе да бисте се осећали боље.

Више куповине – више послова

Што више купујете, отварате више радних места у нашем селу.

Моја порука

Жене које праве најбољи шибутер на свету живе на селу, тако да већину времена проводимо на селу.

Ово сам ја са неком од деце у селу. Снимили смо ову фотографију после фудбалске утакмице у недељу.

Хвала вам #КингсандКуеенс на ИСКУСТВУ. Одржавајте традиције и технике АФРИКЕ. Купујте ручно израђено у Африци

- Хамамат

Sign Up to join our Village

Shop and preserve Africa’s Shea resource.